My Must-have Items for Every Flight

Mijn must-have items voor iedere vliegreis

SkyTeam Musthaves

Ik reis al sinds mijn zesde de wereld rond, dus ik vergeet wel eens dat er veel mensen zijn die nog nooit buiten de VS zijn geweest – en die zelfs nog nooit in een vliegtuig hebben gezeten.

Als luchtvaartjournaliste heb ik tijdens mijn reizen een bepaalde routine ontwikkeld met spullen die ik nodig heb om mijn vlucht comfortabel te maken – of ik nu in Economy Class zit of het geluk heb Business Class te reizen. Hieronder staan zes voorwerpen die ik altijd meeneem om mijn vliegreizen zo comfortabel mogelijk te maken.

Een nekkussen en slaapmasker: ik geef eerlijk toe dat ik vroeger altijd moest lachen om mensen met een nekkussen, omdat ik het er belachelijk uit vond zien. Maar nu neem ik mijn kussen van Lewis N. Clark, dat ook dienst doet als rugsteun, mee op al mijn lange vluchten. Ik draag ook graag hun comfortabele oogmasker dat je makkelijk passend kunt maken en dat hol is aan de binnenkant, zodat je ogen "ademruimte" hebben. Het masker laat bovendien absoluut geen licht door.

Geluidswerende hoofdtelefoon: in 2006 kreeg ik voor mijn eerste Moederdag een hoofdtelefoon van Sharper Image. Hoewel de technologie nu veel geavanceerder is, neem ik deze hoofdtelefoon nog altijd mee op reis. Ik heb hem wel aangevuld met oordoppen van Urbeats Beats By Dr. Dre.

Snacks: zowel op binnenlandse als op internationale vluchten heb ik altijd houdbare tussendoortjes als noten, proteïne- en mueslirepen in mijn tas. Op lange binnenlandse vluchten neem ik meestal mijn eigen maaltijd mee, zoals gerookte zalm van Baltimore’s Neopol Smokery, wat kaas van  Atwater’s, crackers, vers fruit en Smartpop-popcorn. Ik heb ook altijd een lege waterfles van een dollar store bij me om na de veiligheidscontrole en tijdens de vlucht met water te vullen. Pashmina: ik ben een ENORME fan van de pashmina's van de Bijoux Terner $10 store die op veel Amerikaanse luchthavens te vinden is. Ik heb er echt tientallen in diverse kleuren en ze zijn op heel veel verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als omslagdoek, kussen, doek voor op schoot en als accessoire om mijn zwarte reisjurk wat mee op te fleuren.

Mophie Juice Pack Powerstation Duo: niet alle luchtvaartmaatschappijen hebben een stroomaansluiting aan boord van het toestel of in de buurt van de gate. Dus als ik mijn iPhone 5s en mijn iPad Air moet opladen, kan ik dat snel met mijn Mophie doen.

Coach Poppy Signature Travel Tote Shoulder Bag: deze schoudertas is reuze handig om al mijn spullen in op te bergen. Deze tas is groot, ruim en heeft grote hengsels die ik om mijn schouder kan hangen, een schouderriem, drie grote open vakken (voor mijn iPod, iPhone en andere voorwerpen), een vak met rits en een diep opbergvak aan de buitenkant waar je je paspoort en boarding pass in kunt doen.

Er zijn maar weinig mensen die zo veel van vliegen afweten als luchtvaartjournaliste en Aviation Queen Benét Wilson. Wij delen haar reistips dan ook graag met u.

Benét J. Wilson Editor, Aviation Queen

http://www.aviationqueen.com

 facebook linkedin twitter google pinterest flickr